shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  JETA PAS ENVERIT - në Kino Lumbardhi, Prizren
Në kuadër të kalendarit të përbashkët kulturor Shqipëri-Kosovë, Arkivi ...
 
  FESTIVALI I FILMIT CROSSING EUROPE në Linz, Austri 2019. Në fokus: Iris Elezi
FESTIVALI I FILMIT CROSSING EUROPE në Linz, Austri (25 – 30 prill ...
Artikuj
 
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS ARKIVI QENDROR SHTETËROR I FILMIT I. HYRJE Në ...
 
Kinema
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
 
  PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në ...
Arkiva Online
Kohe e larget
Regji: Spartak Pecani
Viti: 1983
Era dhe balona
Regji: Jani Zhongo
Viti: 1984
Ne balle te kohes, Kongresi i 10 i BGSH
Regji: Adriana Elini
Viti: 1988
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE