Don't Miss

Cinematheque Events

September 122023
19:00
September 12 @ 19:00
Pallati i Brigadave

The film «Mësonjëtorja» was restored thanks to the joint work between ABI Bank, Harabel Contemporary Art Platform and the Central State Film Archive. A partnership...

April 202023
19:00
April 20 @ 21:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në mesin e viteve ’30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati, një klarinetist virtuoz dhe Parandili ftohen nga një...

December 27, 20222022
18:00
December 27, 2022 @ 20:00
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Filmi «Koncert në vitin 1936» është prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare, njëra këngëtare dhe tjetra pianiste,...

May 6, 20222022
18:30
May 6, 2022 @ 20:30
Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Në 1975 një gjeneral i njohur i ushtrisë shqiptare, i cili kishte ngritur fermën e parë të kuajve në Shqipëri, u dënua me vdekje për...

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.