Shfaqja pranë ambjenteve të «Pallatit të Brigadave»
«Mësonjëtorja» digjitalizohet prej pelikulës 35 mm
  • 12 Shtator 2023
Ultra High Definition
«Gjeneral Gramafoni» restaurohet prej filmit 35mm
  • 20 Prill 2023
Premiera e filmit të restauruar
Restaurohet «Vdekja e kalit» 30 vjet pas xhirimeve
  • 7 Maj 2022
Restaurimi në full hd
Filmi me rëndësi historike «Nëntori i dytë», tashmë i digjitalizuar
  • 10 Shtator 2012
0 +
Filma me metrazh të gjatë
0 +
Dokumentarë
0 +
Filma vizatimorë
0 +
Filma të huaj
Ndiqeni me streaming
Premiera e filmit të restauruar «Mësonjëtorja»
Ndiqeni me streaming
Premiera e filmit të restauruar «Les Fauves»
Çfarë ka ndodhur në kë ditë disa vite më parë

Rajmonda Bulku u lind më 16 Gusht 1958. Ajo është një aktore shqiptare. Ajo ka luajtur në shumë role në kinematografi dhe teatër. Roli i parë i Bulkut ka qënë në filmin «Dimri i fundit». Ishte vetëm dalja e saj e dytë, «Zonja nga Qyteti», ajo që mori një vlerësim kombëtar. Ajo vazhdoi të luajë edhe në filma të tjerë dhe aktualisht është aktive.

— nga filmi shqiptar «Vitet e Pritjes», 30 Qershor1989

Gjenerali i ushtrisë së vdekur

Photograph of Guljelm Radoja, «Artist i Merituar», during the filming of «Gjenerali i ushtrisë së vdekur» (1989), directed by Dhimitër Anagnosti.

Botë e Padukshme

Photograph of Roza Anagnosti, «Artiste e Merituar», doing face makeup during the filming of the film «Botë e Padukshme» (1987), directed by Kristaq Dhamo.

Mos mungoni
Aktivitete të Kinemasë
September 12 @ 19:00
Mësonjëtorja
April 20 @ 19:00
Gjeneral Gramafoni
December 27, 2022 @ 18:00
Koncert ne vitin 1936
Orari

E Hënë - e Enjte, ora 8:00 - 16:30,
Të Premten, ora 8:00 - 14:00

Vendndodhja

Rruga «Aleksandër Moisiu», №60, Tiranë, Shqipëri

AQSHF ju fton në një udhëtim në kohë për të zbuluar  trashëgiminë tonë kulturore kinematografike, duke e ruajtur dhe e ekspozuar atë.

Rezervo në AQSHF
Për të parë një film në kinemanë e AQSHF, ose për të n’a vizituar, ose për të shfrytëzuar arkivën tonë për qëllime studimi.
REZERVO
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.