Orari

E hënë - E enjte, ora 8:00 - 16:30,
E premte 8:00 - 14:00

Vendndodhja

Rruga «Aleksandër Moisiu», №60, Tiranë, Shqipëri

AQSHF frymëzon një udhëtim zbulimi në kohë duke ruajtur dhe ekspozuar trashëgiminë tonë kulturore.

Na kontaktoni

  Rezervo në AQSHF
  Për të parë një film në kinemanë e AQSHF, ose për të n’a vizituar, ose për të shfrytëzuar arkivën tonë për qëllime studimi.
  REZERVO
  This website is still under construction.
  IMPORTANT NOTICE!
  Check it out
  IMPORTANT NOTICE!
  This website is still under construction.