Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto vaksinë, për përpjekjet e saj kundra njerëzve jo kompetentë dhe të paaftë.

Titulli/Title: Bote e padukshme Kinostudio “Shqiperia e Re” 1987 Skenari/Script: Vath Koreshi, Kristaq Dhamo Regjisor/Director: Kristaq Dhamo Operator: Ilia Terpini Piktor/Painter: Alush Shima Kompozitor/Composer: Aleksander Peci Këshillatar mjekësor/Medical Consulent: Fatri Gorica Drejtor Filmi/Film Director: Resul Carcani Operator Zëri/Voice operator: Abdulla Osmanlliu Montazhi/Video Editor: Shazie Kapoli Actors: Robert Ndrenika, Roza Anagnosti, Eva Alikaj, Kristaq Skrami, Vangjel Heba, Stavri Shkurti, Mimika Luca, Minella Borova, Ilia Shyti, Elida Janushi, Sotiraq Bratko, Andon Qesari, Shkelqim Basha, Aleksander Pogace, Nertila Koka, Flutura Godo Ekzekuton orkestra e Teatrit, Operas dhe Baletit. Music played by Orchestra of Theatre, Opera and Ballet. Dirigjent/Conductor: Ermir Krantja