Titulli/Title: Kur po xhirohej nje film Kinostudio “Shqiperia e Re” 1981 Skenari/Script: Shpresa Vreto, Xhanfise Keko Regjisor/Director: Xhanfise Keko Operator: Petraq Lubonja Piktor/Painter: Kleo Nini Kompozitor/Composer: Aleksander Peci Drejtor Filmi/Film Director: Nikollaq Taja Operator Zëri/Voice operator: Gezim Sula Regjisore Montazhi/Editing Director: Shpresa Papapavllo Redaktor/Editor: Natasha Lako Aktorët/Actors: Genti Basha, Violeta Dede, Viktor Zhusti, Marieta Ilo, Zhani Zicishti, Sokol Angjeli, Piro Xexi, Xhoana Xhillari, Bledar Islami, Elvis Mece, Arsen Rexha, Roland Kadiu. Informacion për këngën/Info for song Teksti/Lyrics: Xhevahir Spahiu Interpretues/Singers: Liliana Kondakci, Luan Zhegu Ekzekuton orkestra e Radio-Televizionit dhe Kinematografisë. Music played by Orchestra of Radio – Television and Cinematography. Dirigjent/Conductor: Eno Koco

Titulli/Title: Kur po xhirohej nje film Kinostudio “Shqiperia e Re” 1981 Skenari/Script: Shpresa Vreto, Xhanfise Keko Regjisor/Director: Xhanfise Keko Operator: Petraq Lubonja Piktor/Painter: Kleo Nini Kompozitor/Composer: Aleksander Peci Drejtor Filmi/Film Director: Nikollaq Taja Operator Zëri/Voice operator: Gezim Sula Regjisore Montazhi/Editing Director: Shpresa Papapavllo Redaktor/Editor: Natasha Lako Aktorët/Actors: Genti Basha, Violeta Dede, Viktor Zhusti, Marieta Ilo, Zhani Zicishti, Sokol Angjeli, Piro Xexi, Xhoana Xhillari, Bledar Islami, Elvis Mece, Arsen Rexha, Roland Kadiu. Informacion për këngën/Info for song Teksti/Lyrics: Xhevahir Spahiu Interpretues/Singers: Liliana Kondakci, Luan Zhegu Ekzekuton orkestra e Radio-Televizionit dhe Kinematografisë. Music played by Orchestra of Radio – Television and Cinematography. Dirigjent/Conductor: Eno Koco