Feature Film

[SQ] Në fshat në krye të kooperativës po komandon një grua dhe xha Sulo i ankohet për këtë shokut të tij Beqo. Kështu fillojnë situatat...

Titulli/Title: Kur po xhirohej nje film Kinostudio “Shqiperia e Re” 1981 Skenari/Script: Shpresa Vreto, Xhanfise Keko Regjisor/Director: Xhanfise Keko Operator: Petraq Lubonja Piktor/Painter: Kleo Nini...

[SQ] Lufta e Dytë Botërore. Shqipëria është nën pushtimin nazist. Gjermanët arrijnë të kapin dy vajza të reja dhe i torturojnë ato për të zbuluar...

Mesi i viteve ’20. Gjon Kodri kthehet nga Amerika por e ka të pamundur të integrohet përsëri në jetë. Të gjithë e pyesin për emigrantë...

Petriti, një djalë i varfër hynë në punë si pastrues në Ministrin e brendshme fashiste, gjatë pushtimit fashist në Shqipëri. Ai njihet me Gjergjin, një...

[SQ] Elteva punojse në bankën e shtetit fillon të vërej dëmet që sjellë në ekonomi puna e një stabilimeti të rrethit i cili drejtor është...

Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto...

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.