Colour

Nje arush i vogel ka humbur rrugeve te pyllit. Kafshet qe e gjejne ate duke qare, kerkojne ta ndihmojne por i vogli nuk e di...

Titulli/Title: Kur po xhirohej nje film Kinostudio “Shqiperia e Re” 1981 Skenari/Script: Shpresa Vreto, Xhanfise Keko Regjisor/Director: Xhanfise Keko Operator: Petraq Lubonja Piktor/Painter: Kleo Nini...

Mesi i viteve ’20. Gjon Kodri kthehet nga Amerika por e ka të pamundur të integrohet përsëri në jetë. Të gjithë e pyesin për emigrantë...

[SQ] Elteva punojse në bankën e shtetit fillon të vërej dëmet që sjellë në ekonomi puna e një stabilimeti të rrethit i cili drejtor është...

Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto...

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.