Me ngjyra

Nje arush i vogel ka humbur rrugeve te pyllit. Kafshet qe e gjejne ate duke qare, kerkojne ta ndihmojne por i vogli nuk e di...

Titulli/Title: Kur po xhirohej nje film Kinostudio “Shqiperia e Re” 1981 Skenari/Script: Shpresa Vreto, Xhanfise Keko Regjisor/Director: Xhanfise Keko Operator: Petraq Lubonja Piktor/Painter: Kleo Nini...

Mesi i viteve ’20. Gjon Kodri kthehet nga Amerika por e ka të pamundur të integrohet përsëri në jetë. Të gjithë e pyesin për emigrantë...

[SQ] Elteva punojse në bankën e shtetit fillon të vërej dëmet që sjellë në ekonomi puna e një stabilimeti të rrethit i cili drejtor është...

Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto...

Rezervo në AQSHF
Për të parë një film në kinemanë e AQSHF, ose për të n’a vizituar, ose për të shfrytëzuar arkivën tonë për qëllime studimi.
REZERVO
This website is still under construction.
IMPORTANT NOTICE!
Check it out
IMPORTANT NOTICE!
This website is still under construction.