shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  NETËT E FILMIT ARKIVOR
Njoftim për shtyp Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë t’ju ...
 
  CEREMONIA E VLERËSIMIT TË PROJEKTEVE MË TË MIRA TË STUDENTËVE TË ARKITEKTURËS
Komunikatë për shtyp Në zbatim të Paktit për Universitetin, si dhe në ...
Artikuj
 
  URDHËR PËR ORARIN E LEJUAR PËR VIZITORËT NË ARKIVIN QENDROR SHTETËROR TË FILMIT
URDHËR Nr. 28, datë 01. 09. 2021 PËR ORARIN E LEJUAR PËR VIZITORËT ...
 
Kinema
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
 
  PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në ...
Arkiva Online
Peshorja
Regji: Xhovalin Delia
Viti: 1988
Te burgosurit e galerise
Regji: Saimir Kumbaro
Viti: 1991
Kercenimi
Regji: Mark Topallaj
Viti: 1981
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE