shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Cikli THESARET E ARKIVIT
Në ciklin THESARET E ARKIVIT risjellim filmat e koleksioneve filmike që ...
 
  IHRFFA - Festivali i Filmit për të Drejtat e Njeriut 2018
Për të disatin vit rresht Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit bashkëpunon me ...
Artikuj
 
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS ARKIVI QENDROR SHTETËROR I FILMIT I. HYRJE Në ...
 
Kinema
 
  ORIZ I HIDHUR (1949) regjia Giuseppe De Santis
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 20 shkurt, ora ...
 
  NË FLAKËT E REVOLUCIONIT dhe kumtesë nga Prof. Ardian Ndreca
Rifillon cikli "Thesaret e Arkivit" - program i Arkivit Qendror ...
Arkiva Online
Kinoditari Nr. 10, 1970
Regji: 
Viti: 1970
Mi Re La
Regji: Bujar Kapexhiu
Viti: 1978
Përballimi
Regji: Viktor Gjika
Viti: 1976
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE