shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Filmi “Koha e kometës”, shfaqet në Festivalin e Filmit Avant Garde, në Athinë
Njoftim për shtyp Filmi “Koha e kometës”, shfaqet në Festivalin e ...
 
  Filmi "Koncert në vitin '36", pjesë e programit europian "Sezoni i filmave klasikë" 2022
Edicioni i tretë i programit "Sezoni i filmave klasikë" u prezantua ...
Artikuj
 
  SHPALLJE FITUESI PËR VENDET VAKANTE: 1. specialist finance dhe 2. teknik i mesëm
SHPALLJE FITUESI PËR VENDIN VAKANT Specialist (financë) Në përfundim të ...
 
Kinema
 
  @KINO-JONË Programi më i ri i AQSHF-së
@KINOJONË Hapet kinemaja e AQSHF-së për shfaqje me prenotim sipas ...
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
Arkiva Online
Shakaja
Regji: Artur Dauti
Viti: 2000
Parrullat
Regji: Gjergj Xhuvani
Viti: 2001
Nje qytet ne telajo
Regji: Kujtim Gjonaj
Viti: 1988
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE