shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  RUTH BECKERMANN - mini retrospektivë
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Ambasada Austriake, kanë kënaqësinë ...
 
  AKTIVITETET ARTISTIKE QERSHOR 2019
Aktivitetet e AQSHF-së në muajin Qershor 2019 1. MUAJI I MUZIKËS AQSHF në ...
Artikuj
  Publikohet lista e projekteve të vitit 2019 në ushtrim të punës dhe veprimtarisë së AQSHF-së, si dhe procedurat publike konkurruese të realizuara gjatë 12 muajve të fundit.
I. Lista e projekteve të vitit 2019 në ushtrim të punës dhe veprimtarisë ...
 
Kinema
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
 
  PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në ...
Arkiva Online
5 minuta
Regji: Esat Ibro
Viti: 1981
Peshorja
Regji: Xhovalin Delia
Viti: 1988
Zemra e nënës
Regji: Besnik Bisha
Viti: 1993
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE