shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  ALBANIAN SERIES - Shfaqje të filmave shqiptarë në kinematë evropiane.
ALBANIAN SERIES - Kinematografia shqiptare në zemër të Evropës. Arkivi ...
 
  In Memoriam - ADRIANA ELINI
Të premten, më 24 Janar 2020, në orën 11:00, AQSHF do të nderojë ...
Artikuj
 
  MBI VIJUESHMËRINË E PUNËS NË AQSHF
NJOFTIM Në zbatim të masave paraprake të ndërmarra nga Ministria e ...
 
Kinema
 
  THE DREAMED ONES nga Ruth Beckermann
Shijoni më të mirën e kinemasë Austriake nga rehatia e shtëpisë suaj. Ky ...
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
Arkiva Online
Kinoditari Nr. 14, 1976
Regji: -
Viti: 1976
Milingonat dhe fidani
Regji: Tonin Vuksani
Viti: 1980
Radiostacioni
Regji: Rikard Ljarja
Viti: 1979
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE