1vizatimi me ngjyra në bojë tregon 2 figura të zhveshura në sfond dhe burrin dhe gruan shtatzënë të zhveshur në plan të parë. Vizatimi eshte ne gjendje te shkelqyer me pjese letre te prere ne fund.

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK