1vizatim me bojëra uji në letër tregon pamjen e natës të shtëpive të fshatit me dritare të ndezura në të verdhë dhe borë që bie. Ilustrimi eshte ne gjendje shume te mire.

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK