1 vizatim me stilolaps dhe laps, me ngjyrë në letër kafe ku tregon një pamje më nga afër të dy duarve që mbajnë një flakë. Ilustrimi eshte ne gjendje te mire por letra eshte shume delikate.

Book to AQSHF
Watch a motion picture in AQSHF's cinema, or plan a tour to know more about us, or use our archive docs & records for studying.
BOOK