Negativ origjinal i fotos nga filmi dokumentar shqiptar "Ata quheshin Arbër". Dokumentari i regjisorit Gëzim Erebara rrëfen kronikën e monumenteve, kështjellave dhe zonave arkeologjike të Shqipërisë.