Afishe origjinale e krojuar për filmin dokumentar shqiptar "Ju Përshëndes!". Dokumentari i regjisores Adriana Elini flet për jetën dhe vdekjen e luftëtarit të Luftës së Dytë Botërore, Manush Alimani.