Afishe origjianle e krijuar për filmin dokumentar shqiptar "Muziktari Arbër". Dokumentari i regjisores Donika Muçi është portreti i kompozitorit, këngëtarit dhe shenjtorit bizantin, Jan Kukuzeli.