Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_sd_punim_diplome_01
Titulli Zemër e sfilitur
Autori Shyqyri Sako
Viti 1962
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 31 x 41.5
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për punimin e diplomës së piktorit Shyqyri Sako.
Shënime 1 vizatim në letër me laps, me ngjyrë të zezë, të bardhë dhe kafe që tregon një pamje të jashtme të një rruge karakteritstike të qytetit shqiptar me shtëpi me kalldrëm, një rrugë guri dhe tre figura meshkujsh. Shihet një pemë dhe një shtyllë telefoni. Një liqen dhe një mal janë të dukshëm në sfond. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit