Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_sd_punim_diplome_02
Titulli Zemër e sfilitur
Autori Shyqyri Sako
Viti 1962
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 28.5 x 43
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për punimin e diplomës së piktorit Shyqyri Sako.
Shënime 1 vizatim me laps në letër, me ngjyrë të zezë, të bardhë dhe kafe që tregon një pamje të jashtme të një pylli me pemë të varura. Dy figura mashkullore me kostum tradicional mund të shihen në një shteg në plan të parë të vizatimit. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit