Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_sd_private_02
Titulli Untitled
Autori Shyqyri Sako
Viti
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 33.5 x 38.5
Abstrakt Pikturë origjinale nga piktori Shyqyri Sako që tregon një pamje gjatë ditës të një lugine të mbushur me borë në një vend të paidentifikuar.
Shënime 1 pikturë në letër me bojëra uji, të bardhë, blu, të purpurt dhe kafe në letër tregon një kreshtë të mbushur me borë me male në sfond. Piktura është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit