Reference Code aqshf_i2_1081_pos00001
Inventory ID pos_i2_1081
Title Udhëtarë të linjave të largëta
Author Kinostudio «Shqipëria e Re»
Subject Tirana (Albania), 20th Century, Film, East European Cinema, Motion Picture Posters, Documentary, Albanian Cities, Economy, Freight Transport, Shipping, Ship, Arbëria, Viernam, China
Epoch
Category Posterë të filmave
Size (centimeters) 40 x 30
Abstract Afishe origjinale e krijuar për filmin dokumentar shqiptar “Udhëtarë të linjave të largëta”. Dokumentari i regjisorit Qerim Mata tregon lundrimin e anijes tregtare “Arbëria” teksa ajo shkon në një udhëtim të gjatë drejt Vietnamit dhe Kinës.
Notes 6 kopje në gjendje shumë të mirë. Posteri është shtypur në letër të lëmuar. Përmban imazh të vizatuar me dorë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit