Reference Code aqshf_i2_1074_pos00001
Inventory ID pos_i2_1074
Title Një kohë tjetër
Author Kinostudio «Shqipëria e Re»
Subject Tirana (Albania), 20th Century, Film, East European Cinema, Motion Picture Posters, Documentary, Albania, Economy, Travel, Tourism Industry, Albania, Regions, Dukagjin Highlands
Epoch
Category Posterë të filmave
Size (centimeters) 39 x 28
Abstract Afishe origjinale e krijuar për filmin dokumentar shqiptar “Një kohë tjetër”. Dokumentari i regjisorit Petrit Llanaj përshkruan pushimet verore në veri të Shqipërisë, në zonën malore të Dukagjinit.
Notes 1 kopje në gjendje shumë të mirë. Posteri ka disa rrudha në sipërfaqe dhe palosje të lehtë horizontale në qendër të posterit. Posteri është shtypur në letër të lëmuar. Përmban imazh të vizatuar me dorë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit