Reference Code aqshf_i2_1035_pos00001
Inventory ID pos_i2_1035
Title Në Vlorën e pavarësisë
Author Kinostudio «Shqipëria e Re»
Subject Tirana (Albania), 20th Century, Film, East European Cinema, Motion Picture Posters, Documentary, Albania, Independence Day, November 28, Albania, Cities, Vlora, Albanian Historical Personalities, Ramiz Alia
Epoch
Category Posterë të filmave
Size (centimeters) 34 x 43.5
Abstract Afishe origjinale e krijuar për filmin dokumentar shqiptar “Në Vlorën e pavarësisë”. Dokumentari i regjisorit Qerim Mata tregon festimet e organizuara me rastin e 75 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë në qytetin jugor të Vlorës. Dokumentari paraqet edhe liderin e asaj kohe, Ramiz Alia.
Notes 1 kopje në gjendje të rregullt. Kopja e posterit është e rrudhur nga palosja në katërsh. Posteri ka grisje në pjesën e sipërme dhe të poshtme. Posteri është shtypur në letër të lëmuar. Dizajni i posterit përmban vizatime të punuara me dorë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit