Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_i3_0259_sd_02
Titulli Nata pa hënë
Autori Shyqyri Sako
Viti 2004
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 35 x 49.8
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për filmin artistik shqiptar “Nata pa hënë”. Filmi artistik me ngjyra i regjisorit Artan Minarolli rrëfen historinë e një gruaje të re që përpiqet të emigrojë nga Shqipëria, e ndërthurur me përpjekjen tragjike të arratisjes së gjyshit të saj gjatë diktaturës komuniste në vend.
Shënime 1 vizatim me laps në letër, me ngjyrë jeshile, të verdhë, të kuqe, kafe dhe blu që tregon një pamje të jashtme të një turisti që pushon, të disa fëmijëve dhe të rriturve. Disa pemë, një kafene, dy çadra dhe një furgon janë gjithashtu të dukshme në vizatim. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit