Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_iii3_0005_sd_01
Titulli Gjenerali i ushtrisë së vdekur
Autori Shyqyri Sako
Viti
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 21 x 30
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për filmin artistik shqiptar të papërfunduar “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”.
Shënime 1 vizatim në letër, me bojë kafe, të verdhë, të kuqe, të bardhë, blu dhe të zezë që tregon një dhomë të brendshme ndenjeje me sobë, qilim, karrige, divan, tavolinë dhe llambë. Një banjë është e dukshme në anën e djathtë të skicës. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit