Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_iii3_0005_sd_03
Titulli Gjenerali i ushtrisë së vdekur
Autori Shyqyri Sako
Viti
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 21 x 29.5
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për filmin artistik shqiptar të papërfunduar “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”.
Shënime 1 vizatim në letër, me bojë kafe, të verdhë, të kuqe, jeshile dhe të purpurt që tregon një dhomë të brendshme ndenjeje me dy karrige, një divan, një llambë, një televizor, tavolinë, një qilim, perde dhe grila. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit