Kliko mbi foton për t’a zmadhuar.

Kodi i referencës aqshf_iii3_0005_sd_02
Titulli Gjenerali i ushtrisë së vdekur
Autori Shyqyri Sako
Viti
Kategoria Skenografi
Kroma Me ngjyra
Përmasat (në centimetër) 22 x 30
Abstrakt Skicë dekori e krijuar për filmin artistik shqiptar të papërfunduar “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”.
Shënime 1 vizatim në letër, me bojë blu, jeshile, të verdhë, vjollcë dhe kafe që tregon brendësinë e një tende të madhe me dy shtretër, një tavolinë me letra, llamba, dritare dhe një hartë të Shqipërisë. Vizatimi është në gjendje të mirë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit