Reference Code aqshf_i2_1036_pos00001
Inventory ID pos_i2_1036
Title Brigadieri i apasionuar
Author Kinostudio «Shqipëria e Re»
Subject Tirana (Albania), 20th Century, Film, East European Cinema, Motion Picture Posters, Documentary, Albania, Agriculture, Collective Farming, Albania, Villages, Maqellarë, Regions, Peshkopi
Epoch
Category Posterë të filmave
Size (centimeters) 31.5 x 43.5
Abstract Afishe origjinale e krijuar për filmin dokumentar shqiptar “Brigadieri i apasionuar”. Dokumentari i drejtorit Xhezair Dafa rrëfen jetën e përditshme dhe punën e një fermeri kooperativist në fshatin Maqellarë në rrethin verior të Peshkopisë.
Notes 2 kopje në gjendje të mirë. Të dy kopjet kanë grisje të vogla në pjesën e poshmte të posterit. Të dyja kopjet janë shtypur në letër të lëmuar. Posteri përmban imazh të punuar me dorë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit