Reference Code aqshf_i2_1102_pos00001
Inventory ID pos_i2_1102
Title Bisedë për tufëzat
Author Kinostudio «Shqipëria e Re»
Subject Tirana (Albania), 20th Century, Film, East European Cinema, Motion Picture Posters, Documentary, Albania, Agriculture, Collective Farming, Management, Cattle Breeding. Albania, Cities, Korça
Epoch
Category Posterë të filmave
Size (centimeters) 36 x 30
Abstract Afishe origjinale e krijuar për filmin dokumentar shqiptar “Bisedë për tufëzat”. Dokumentari i regjisores Donika Muçi tregon pikat kryesore nga një sesion shkencor për mbarështimin e bagëtive dhe menaxhimin e fermave kolektive në qytetin jugor shqiptar të Korçës.
Notes 3 kopje në gjendje shumë të mirë. Posteri është shtypur në letër të lëmuar. Përmban imazh të vizatuar me dorë.
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit