Kodi i referencës I/1-181
Titulli Zhurnal Nr. 4, 1962
Suzhet 1 Gjate ndertimit te hidrocentralit te Shkopetit. Ne ndertimin e hidrocentralit fronti i punes eshte perqendruar ne sallen e makinerive, punimet i drejton kryeinxhinieri Nuri Muco.(28.10m)
Suzhet 2 Ne repartin e mjeteve mesimore. Ne nje repart te punimeve te mjeteve mesimore ne Tirane punohet per ato mjete mesimore qe silleshin nga jashte si harta te ndryshme, trupi i njeriut, etj. qe u nevojiten shkollave tona.(34.80m)
Suzhet 3 Ne kooperativen bujqesore “Mao Ce Dun”. Kooperativistet jane zotuar te nxjerrin domaten ne muajin maj. Sherbimet ne shtreterit e nxehte dhe gjysem te nxehte per te realizuar kete zotim. Skuadrat e kooperativisteve punojne edhe ne prashitje. Traktoristet hapin toka te reja dhe ndertohen banesa te reja.(32.40m)
Suzhet 4 Ekspozita e grafikes Kubane. Ne Tirane ne sallat e klubit te shkrimtareve dhe artisteve u hap kjo ekspozite. Ekspozita jep nje pasqyre te qarte te gjinise krijuese te popullit kubanez. SUJET 5 – Dite te bukura dimri ne Korce. Korca ka veshur petkun e bardhe, debora ka te mirat e saj. Tani i vogel rreshqet me fron mbi debore. Ne pllajen e Bizes kane ardhur studentet e Institutit te larte te Fiskultures me ne krye profesor Belul Hatimin dhe zhvillojne rreshqitje me ski duke zhvilluar mesimin.(61.35m,38.50m) SUJET 6 – Neper bote. R.P.Kine, prodhimi i fijeve sintetike ne Shangaj. R.D.P.Korese. Ne uzinen metalurgjike te Sejdinit punohet per zgjerimin e saj. Po ndertohet reparti i prodhimit te llamarines se hekurt.(15.35m,18.15m)
Suzhet 5 Dite te bukura dimri ne Korce.Korca ka veshur petkun e bardhe,debora ka te mirat e saja.Tani i vogel rreshqet me fron mbi debore.Ne pllajen e Bizes kane ardhur studentet e Institutit te larte te Fiskultures me ne krye profesor Belul Hatimin dhe zhvillojne rreshqitje me ski duke zhvilluar mesimin.(61.35m,38.50m)
Suzhet 6 Neper bote,R.P.Kine,prodhimi i fijeve sintetike ne Shangaj.R.D.P.Korese.Ne uzinen metalurgjike te Sejdinit punohet per zgjerimin e saj.Po ndertohet reparti i prodhimit te llamarines se hekurt.(15.35m,18.15m)
Suzhet 7
Suzhet 8
Suzhet 9
Suzhet 10
Suzhet 11
Suzhet 12
Teksti
Regjisor Xhenfize Keko
Formulimi Muzikor
Operator Agim FortuziNiko TheodhosiDhimiter Lala B Xhepa
Montazhier
Zëri
Kategoria Kronika
Kroma Bardhë e Zi
Viti i prodhimit 1962
Numri i akteve 1
Kohëzgjatja (në minuta) 8
Vendi i prodhimit Shqiperi
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit