Kodi i referencës I/2-1117
Titulli Thellesia
Sinopsi Pamje e ndertesave ne zonen gelqerore te Delvines.Naftetaret duke punuar,pamje puse nafte dhe shperthim.Pamje e sondes duke shpuar.Naftetaret duke punuar ne token argjilore.Brigada e kerkimit Nr 3 drejtohet nga Todi Kacalli.Ky eshte pusi i pare qe shpohet ne formacione te tilla kriprash dhe per kete duhet mendimi shkencor dhe organizativ teknik i perparuar.Laburatori i analizave.Provat e ndryshme.Pamje e Sarandes,bregdeti.Naftetare duke shetitur. (207m Aspekte nga mbledhja e grupit te punes qe analizon eksperimentin e pare ne toke argjirore pere te nxjerr nafte.Kryeinxhinjeri flet sinkron.Analiza laburatorike,kimisti duke folur,sinkron.Aspekte nga puna ne pus.Ky eshte vendburimi i ri ne zonen e Delvines qe celi perspektiven e shtrirjes se zones naftembajtese dhe ne toka te shtresave te kripura.Puntoret perqafohen per suksesin. (117,10m) Filmi i kushtohet kerkimit te naftes ne zonen gelqerore te Delvines.
Çmime
Skenarist
Teksti
Regjisor Petrit Llanaj
Kompozitor Mira Mecule
Operator Petrit Rexha
Piktor
Montazhier Ikbale Jacellari
Zëri Skender Nuzi
Kategoria Documentaries
Kroma
Viti i prodhimit 1990
Viti i premierës 1990
Numri i akteve 2
Kohëzgjatja (në minuta) 11 min
Vendi i prodhimit Shqiperi
Vendi i xhirimit Delvine
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime Filmi i kushtohet kerkimit te naftes ne zonen gelqerore te Delvines
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit