Kodi i referencës I/3-109
Titulli Shtepia jone e perbashket
Sinopsi Ne familjen e Kozma Selites cdo pjesetar eshte i dhene me pasion pas punes se tij. Mamaja, Vita, eshte rrobaqepese, Djali me i madh, Xhoxhi, punon ne rafinerine e naftes, Aurora eshte farmaciste dhe Vaso naftetar. Flonja dashuron Vason, por ajo do qe Vaso te heqe dore nga te qenit naftetar. Por Vaso, i edukuar me dashurine ndaj profesionit te tij, nuk mund te pajtohet me interesat e Flonjes.
Çmime
Skenarist Teodor Laco
Teksti
Regjisor Ismail Zhabjaku
Kompozitor Aleksander Lalo
Operator Loni Progri
Piktor Sali Allmuca
Montazhier Shpresa Papapavllo
Zëri Loni Progri
Aktorë Sulejman Pitarka, Mina Koxhaku, Gjergj Lalo Kadri Roshi, Drita Pelinku, Brunilda Borova, Luftar Pajo, Fatos Sela, Flutura Goda, Kristaq Shtembari, Petrit Llanaj, Roland Roshi, Flamur Celsula.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1981
Viti i premierës 5 prill 1982, Tirane
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 63 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Fier
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit