Kodi i referencës I/3-198
Titulli Shkelqimi i perkohshem
Sinopsi Rikthimi dhe vendosja perfundimtare ne fshatin e lindjes eshte e padeshirueshme per te riun Danja, i cili ka kaluar disa vite ne qytet. Danja enderron vazhdimisht per qytetin dhe fillon perpjekjet per tu larguar nga fshati.
Çmime
Skenarist Vangjush Saro
Teksti
Regjisor Albert Xholi
Kompozitor Ferdinant Murati
Operator Abdulla Osmanlliu
Piktor Shyqyri Sako
Montazhier Eglantina Kume
Zëri Abdulla Osmanlliu
Aktorë Xhevhair Zeneli R Gjeka Birce Hasko H Bendo Stavri Shkurti Agim Shuke Fadil Kujovska
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1988
Viti i premierës 1-15 gusht, 1989, Durres
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 71 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit