Kodi i referencës I/3-182
Titulli Perseri pranvere
Sinopsi Dino Bregu, njehere kryetar i nje ferme shteterore, meson se Iliri, zevendesuesi i tij ka marredhenie me vajzen e tij te vetme. Atij i duhet te bjere dakort me kete situate dhe me qendrimin e njerezve kundrejt tij.
Çmime
Skenarist Thani Naqo
Teksti
Regjisor Petrit Llanaj
Kompozitor Diana Fejziu
Operator Skender Nuzi
Piktor Astrit Tota
Montazhier Peri Mato
Zëri Skender Nuzi
Aktorë Ilir Hunci, Dhurata Kasemi, Pandi Raidhi, Zhani Petro, Merita Cocoli, Stavri Shkurti, Refik Xhinaku, Ferdinand Radi, Dhorke Orgocka, Zhaneta Papamihali.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1987
Viti i premierës 1988
Numri i akteve 6
Kohëzgjatja (në minuta) 51min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit