Kodi i referencës I/3-188
Titulli Nje vit i gjate
Sinopsi Donika Sara eshte drejtoreshe e nje ndermarrjeje te rendesishme. Papritur bashkeshorti i saj aksidentohet. Tani ajo duhet te zgjedhe midis jetes se saj shoqerore dhe detyres si grua.
Çmime
Skenarist Natasha Lako
Teksti
Regjisor Esat Ibro
Kompozitor Gjon Simoni
Operator Ilir Gjata
Piktor Namik Prizereni
Montazhier Mimoza Nano
Zëri Ilir Gjata
Aktorë Ilia Shyti, Hajrie Rondo, Vladimir Muzha, Vasjan Lame, Tatiana Laska, Fatos Sela, Dhorke Orgocka, Einar Nelku, Mina Kaxhaku, Melpomeni Cobani, Pranvera Lumani, Shpresa Berdellima, Xhelal Nexha, Astrit Hasani, Arqile Lici, Fatmir Kapllani.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1987
Viti i premierës 1987
Numri i akteve 7
Kohëzgjatja (në minuta) 78 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit