Kodi i referencës I/3-223
Titulli Ngjyrat e moshes
Sinopsi Ndersa maturantet po bejne mbremjen e matures ne turizmin e Tiranes, ne katin e dyte takohen maturantet e shkolles pas njezet vjeteve. Regjisori trajton problemet dhe shqetesimet e dy festive te ngjashme por me breza te ndryshem duke u perpjekur keshtu te portretizoje momente nga jeta ne vitet ’90 ne fund te sistemit komunist.
Çmime Kompozitori Kujtim Prodani dhe aktorja Evis Nallbani u nderuan me “Cmimin e Trete” ndersa aktori Niko Kanxheri me “Cmimin e Dyte” ne Festivalin e IX te te Filmit Artistik, nentor 1991.
Skenarist Anisa Markarian
Teksti
Regjisor Piro Milkani
Kompozitor Kujtim Prodani
Operator
Piktor Arben Basha
Montazhier Zhaneta Kosturi
Zëri
Aktorë Anisa Markarian, Piro Kita, Rajmonda Bulku, Arjana Qatipi, Valentina Xhezo, Kastriot Caushi, Niko Kanxheri, Evis Nallbani.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1990
Viti i premierës 1991
Numri i akteve 10
Kohëzgjatja (në minuta) 86 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”‘
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit