Kodi i referencës I/2-1096
Titulli Ne rrjedhen e Vjoses
Sinopsi Pamje fshatit, panorame e Kreshpanit dhe Frakulles, te cilat ndodhen ne rrjedhen e In the course of the Vjosa 1989 Vjoses. Aspekte nga puna bujqesore ne kooperative, ne fushe, ne blegtori, ne dyqanin e fshatit. Mbledhje e hapur e kryesise per forcimin e oborrit kooperativist. Aspekte nga puna ne prodhimi, flet sinkron kryetari i kooperatives dhe nje kooperativiste. Mbjellje e prashitje bimesh. Portret kooperativistesh duke punuar. Panorame e fshatit ne muzg.(280,6m)
Çmime
Skenarist Abdulla Kenaci
Teksti
Regjisor Petrit Llanaj
Kompozitor
Operator Jorgo Lilo
Piktor
Montazhier Elpiniqi Cajo
Zëri Arben Faber
Kategoria Documentaries
Kroma
Viti i prodhimit 1989
Viti i premierës 1989
Numri i akteve 1
Kohëzgjatja (në minuta) 9min
Vendi i prodhimit Shqiperi
Vendi i xhirimit Permet;fshati cakran
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit