Kodi i referencës I/3-158
Titulli Ne prag te jetes
Sinopsi Dy te rinj, Ardi dhe Rina, e pelqejne njeri – tjetrin. Ata jane ne hapat e pare te jetes se tyre si te rritur. Filmi trajton probleme sociale, rolin e shoqerise ne edukimin dhe pergatitjen e te rinjve.
Çmime
Skenarist Vath Koreshi
Teksti
Regjisor Piro Milkani
Kompozitor Limoz Dizdari
Operator Flora Uka
Piktor Azis Karalliu
Montazhier Neriman Furxhiu
Zëri Flora Uka
Aktorë Ilir Sulejmani Ema Ndoja Darling MamaqiRikard Ljarja Pavlina Mani Muhamet Sherri Pranvera Lumani Suela Konjari Ina Gjika Nikolin Xhoja
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1985
Viti i premierës 1985
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 70 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Durres
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit