Kodi i referencës I/3-107
Titulli Ne kufi te dy legjendave
Sinopsi Ngjarjet zhvillohen ne keneten e Nusekanes per te cilen flitet edhe ne nje legjende. Ne kete kantier vijne per te kryer praktiken mesimore dy studente te vitit te pare te agronomies, Eda me Boren. Pasioni per profesionin i mobilizon vajzat te ambientohen me jeten. Midis Bores dhe Fanit, agronom i ri, lindin shkendijat e dashurise.
Çmime
Skenarist Vath Koreshi
Teksti
Regjisor Piro Milkani
Kompozitor Cesk Zadeja
Operator Skender Nuzi
Piktor Azis Karalliu
Montazhier Atalanta Pasko
Zëri Skender Nuzi
Aktorë Vjollca Pepa, Eduart Makri, Matilda Makoci, Thimi Filipi, Birce Hasko, Elida Cangonji, Kristaq Skrami.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1980
Viti i premierës 8shkurt 1982, Tirane
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 63 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Lushnje
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit