Kodi i referencës I/3-209
Titulli Kush eshte vrasesi
Sinopsi Trajtohet puna e madhe e Gjergjit dhe shokeve te tij te sigurimit per te eleminuar nje grup te rrezikshem sabotues te udhehequr nga Thimi Dino, i cili zbulohet nga bashkepunimi me njerezit e zakonshem.
Çmime
Skenarist Mark Topallaj, Peci Dado
Teksti
Regjisor Mark Topallaj
Kompozitor Maksim Shehu
Operator Fahri Jukniu
Piktor Sali Allmuca
Montazhier Peri Mato
Zëri Fahri Jukniu
Aktorë Gjergj Topallaj Shkelqim Basha Gjergji Gjika Fotaq Xheka Liri Lushi Stavri Shkurti Viktor Gjoka Sotiraq Cili Ferdinand Radi Xhemil Tagani Naim Teqja Marta Burda Karafil Shana Bardhyl Lika
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1989
Viti i premierës 5 dhjetor, 1989, Tirane
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 70 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit