Kodi i referencës I/3-171
Titulli Kur ndahesh nga shoket
Sinopsi Namiku, brenda nje kohe te shkurter sjell shqetesime ne atmosferen optimiste te nje grupi saldatoresh. Kjo reflektohet edhe ne jeten e tij private dhe familjare por sidomos ne marredheniet me vjehrrin e tij. Por shpejt, ai e kupton vendin e tij ne jete, kupton se sa poshte ka rene dhe reflekton mbi keto mendime.
Çmime
Skenarist Valter File
Teksti
Regjisor Petrit Llanaj
Kompozitor Vladimir Kotani
Operator Koco Tollko
Piktor Arben Basha
Montazhier Neriman Furxhiu
Zëri Koco Tollko
Aktorë Kadri Roshi Jul Nenshati Shpresa Berdellima Zef Bushati Vasillaq Vangjeli Ferdinand Radi Kristo Kokoshari Antoneta Papapavli Fabit Beqiri Tomor Guce
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1986
Viti i premierës 1986
Numri i akteve 7
Kohëzgjatja (në minuta) 53 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit