Kodi i referencës I/1-1006
Titulli Kinoditari Nr. 26, 1983
Suzhet 1 Filmi eshte xhiruar ne baza te kronikave me te rendesishme te vitit, si: per venien ne jete te nismave dhe aksioneve revolucionare, per thellimin e regjimit te kursimit, masivizmin dhe cuarjen me perpara te levizjes novatore, rritjen e panderprere te mireqenies se popullit. Ne film jepet atmosfera e gezuar e vitit te ri si ne rruge e sheshe, njesi tregetare, ushqimore dhe ne fytyrat e njerezve te te rinj dhe vogelusheve.
Suzhet 2
Suzhet 3
Suzhet 4
Suzhet 5
Suzhet 6
Suzhet 7
Suzhet 8
Suzhet 9
Suzhet 10
Suzhet 11
Suzhet 12
Teksti
Regjisor AdrianAdriana Elini
Formulimi Muzikor Majlinda Berxolli
Operator
Montazhier Ikbale Jacellari
Zëri Luiza Matraku
Kategoria Kronika
Kroma Bardhë e Zi
Viti i prodhimit 1983
Numri i akteve 1
Kohëzgjatja (në minuta) 10
Vendi i prodhimit Shqiperia
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit