Kodi i referencës I/1-1005
Titulli Kinoditari Nr. 25, 1983
Suzhet 1 Ndertimet tona. Aspekte nga puna ne Insitutin e projektimeve Nr. 1 ne Tirane, ku projektohen dhe zene fill ndertimet e reja qe do te zbukurojne ane e mbane atdheun tone. Pamje nga maketi i pallatit te madh te kongreseve i cili eshte ne ndertim e siper. Pamje nga ndertimi i parafabrikateve ne kombinatin “Josif Pashko”. Ndertimi i apartamenteve ne parafabrikate. Pamje nga ndertimet social-kulturore neper qytete te ndryshme te vendit. Pamje e shtepive te pushimit dhe hoteleve te ndryshme ne Shqiperi. (114,40m)
Suzhet 2 Ne TEC te Fierit. Pamje e jashteme e TEC-it te Fierit, tekniket duke kontrolluar aparaturat e ndryshme matese. Pamje nga puna ne sallen e turbinave ku punon pa u lodhur Hero i punes socialiste Viktor Dupi. Pamje e salles se komandimit e kontrolli i vazhdueshem e te dhenave te saj. (54,10m)
Suzhet 3 Dinamo – Askane (AS Cannes) e Frances. 3 me 1. Ne pallatin e sportit “Partizani” u zhvillua ndeshja e volejbollit per meshkuj midis skuadres sone Dinamo dhe Askane (AS Cannes) e Frances. Ne kuadrin e eleminatoreve per kupen e kampioneve te Evropes. Aspekte nga momentet me interesante te ndeshjes e cila perfundoi 1 me 3 nne fitoren e merituar te skuadres sone. (94,30m)
Suzhet 4
Suzhet 5
Suzhet 6
Suzhet 7
Suzhet 8
Suzhet 9
Suzhet 10
Suzhet 11
Suzhet 12
Teksti
Regjisor Xhezair Dafa
Formulimi Muzikor
Operator Rakip Zeneli Jani Nano Ferdinand Karuni
Montazhier Veronika Coku
Zëri Luiza Metaraku
Kategoria Kronika
Kroma Bardhë e Zi
Viti i prodhimit 1983
Numri i akteve 1
Kohëzgjatja (në minuta) 10
Vendi i prodhimit Shqiperia
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit