Kodi i referencës I/3-119
Titulli Kercenimi
Sinopsi Filmi tregon tentativat e armiqve te jashtem qe perpiqen te depertojne ne objeket e rendesishme ushtarake te vendit tone. Agjenturat e huaja kerkojne te rekrutojne Arbenin, inxhinier konstruktor ne nje baze detare dhe per kete shfrytezojne miqesine e tij me Emen, vajza e nje agjenteje me kombesi te huaj. Ema vendos te denoncoje vetvehten ndersa Arbeni nuk e pranon nje tradheti te tille.
Çmime
Skenarist Apostol Nasi
Teksti
Regjisor Mark Topallaj
Kompozitor Robert Radoja
Operator Koco Tollko
Piktor Astrit Tota
Montazhier Marika Vila
Zëri Koco Tollko
Aktorë Rajmonda Bulku Piro Kita Aleksander Pogace Bep Shiroka Antoneta Papapavli Vangjel Agora Skender Cala Agron Gashi Karafil Shena Andon Koco Stavri Shkurti
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1981
Viti i premierës 1 tetor 1982, Tirane
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 69 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tuirane, Vlore
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit