Kodi i referencës I/3-189
Titulli Hetimi vazhdon
Sinopsi Një kufomë gjendet diku në periferi të qytetit. Hetuesit përballen me problemin: kush është vrasësi dhe arësyet që e shtynë në krim? Misteri qartësohet ngadalë sepse vrasësit kryen krime të tjera për të mbuluar të parin.
Çmime
Skenarist Fatmir Mborja
Teksti
Regjisor Mark Topallaj
Kompozitor David Tukiqi
Operator Xhevat Behri
Piktor Shyqyri Sako
Montazhier
Zëri Xhevat Behri
Aktorë Petrit Malaj, Gezim Rudi, Shpresa Berdellima, Luiza Xhuvani, Mark Topallaj, Valter Gjoni, Vangjel Toce, Sokol Progri, Salvator Gjeci, Eglatina Froku, Antoneta Papapavlli, Sh. Bregu, Besnik Ferra, Fatbardh Lika, Justina Aliaj.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1987
Viti i premierës 5 dhjetor 1988, Tirane
Numri i akteve 7
Kohëzgjatja (në minuta) 56 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit