Kodi i referencës I/3-167
Titulli Guri i beses
Sinopsi Përfaqësuesit e huaj të firmës në minierën e Rubikut, vijnë nga Tirana dhe Italia për të shtypur revoltën e minatorëve të indinjuar. Ato kërkojnë ndihmën e shtresës së pasur, autoriteteve dhe klerikëve të zonës për të arritur qëllimet e tyre.
Çmime
Skenarist Agim Gjakova
Teksti
Regjisor Mark Topallaj
Kompozitor Zef Coba
Operator Xhevat Behri
Piktor Fisnik Pulaj
Montazhier Elda Budini
Zëri Xhevat Behri
Aktorë Ema Ndoja, Ndrek Luca, Aleksander Pogace, Arif Vladi, Sulejman Dibra, Bruno Shllaku, Salvatore Gjeci, Ismat Zusi, Zef Nikolla, Llesh Biba, Skender Makululi, Esat Kota, Zydi Troshani, Lucie Biba, Lec Vuksani, Anil Frasheri.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1986
Viti i premierës 1986
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 72 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Veri
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit