Kodi i referencës I/3-169
Titulli Fillim i veshtire
Sinopsi “Rreziku i ardhjes se njerkes” vjen papritur ne jeten e Bledit te vogel. Ky lajm qe vogelushi e meson rastesisht ishte nje shok emocional per te. Nga ana tjeter kjo ndikon ne lidhjen shpirterore midis babait te Bledit, Agronit, dhe Zanes, nje kolege e tij e cila ushqen nje ndjenje te thelle dashurie per Agronin.
Çmime
Skenarist Shpresa Vreto
Teksti
Regjisor Albert Xholi
Kompozitor Aleksander Peci
Operator Gezim Sula
Piktor Kleo Nini
Montazhier Peri Mato
Zëri Gezim Sula
Aktorë Timo Flloko, Marjeta Ljarja, Marika Kallamata, Shkelqim Basha, Margarita Xhepa, Marta Bruda.
Kategoria Film artistik
Kroma
Viti i prodhimit 1986
Viti i premierës Prill 87, Festival
Numri i akteve 8
Kohëzgjatja (në minuta) 72 min
Vendi i prodhimit
Vendi i xhirimit Tirane
Producenti Kinostudio “Shqiperia e re”
Shënime
© Copyright Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit